Aanschuiven voor een heerlijke gezonde maaltijd, zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. Ideaal toch? Want soms is er geen tijd om te koken of lukt het u zelf niet meer om eten te bereiden. Dan is de maaltijdservice van Vijfschaft Catering een uitkomst.
Vijfschaft Catering bezorgt in de regio rondom Tynaarlo dagelijks warme maaltijden die in onze eigen keuken met aandacht worden bereidt. Wij kiezen daarbij voor verse (seizoens)producten en koken daar op ambachtelijke wijze een heerlijke gezonde maaltijd van, die vervolgens door onze eigen medewerkers bij u thuis wordt bezorgd.

U kunt kiezen voor een warme maaltijd of voor verse gekoelde maaltijden, die u op een ander tijdstip zelf gemakkelijk kunt opwarmen. Het is mogelijk om elke dag een maaltijd te ontvangen, maar u kunt ook kiezen voor één of meerdere bepaalde dagen in de week. Uiteraard kunt u ook speciale wensen zoals zoutarm of een dieet, aan ons doorgeven.

Maaltijdservice bestellen
Hebt u interesse in het afnemen van onze maaltijden? Neem dan <<contact>> met ons op voor een prijsopgave. Ook leggen wij u dan graag uit hoe het bestellen en bezorgen van de maaltijden in zijn werk gaat.

Wat eten we vandaag?

Bij het bestellen van uw maaltijden kunt u kiezen uit verschillende menu’s. Wilt u weten wat het menu is voor deze week? Klik dan hier.